Home / Tamplarie PVC / Ferestre PVC – profil Gealan

Ferestre PVC – profil Gealan

Nu toate ferestrele din material plastic sunt la fel. Diferențele la nivelul construcției profilurilor produc efecte semnificative asupra caracteristicilor de natură tehnică. 

Prin intermediul ferestrelor din cadrul gamei de sisteme de profiluri GEALAN din ultima generație definiți accente nu doar asupra aspectului. Geometriile rafinate și elaborate până în cele mai mici detalii ale profilurilor respectă toate cerințele de natură tehnică: indiferent dacă este vorba despre termoizolație, fonoizolație sau despre protecția împotriva pătrunderii prin efracție sau despre aerisire – ferestrele din profiluri din material plastic GEALAN respectă cele mai noi standarde.

Rezistent

Ferestrele din profiluri din material plastic sunt ușor de îngrijit și prezintă un necesar redus de lucrări de întreținere. Prin rezistența deosebită împotriva influențelor mediului înconjurător sau atmosferice, prezintă o durată lungă de viață.

Flexibil

În funcție de gust și de stilul construcției, tehnica modernă de execuție a ferestrelor poate fi realizată nu doar în alb, ci și în acrylcolor, precum și cu folii decorative sau cu aspect de lemn.

Individual

Alegerea geometriei profilurilor, a tipului de deschidere și împărțirii ferestrelor influențează caracterul individual. Prin intermediul profilurilor GEALAN pot fi realizate și forme de ferestre ieșite din comun.

Confortabil

Ferestrele din profiluri GEALAN cu mai multe camere asigură păstrarea căldurii la interior și evită pătrunderea zgomotului. Acestea oferă siguranță, protecție și creează o atmosferă locativă inconfundabilă.

PREZENTARE DE ANSAMBLU A SISTEMELOR DE FERESTRE

S 9000S 8000 IQ

AVANTAJELE S 9000

Garnitură mediană inovatoare care poate fi combinată în mod flexibil

Noul sistem GEALAN S 9000 îmbină în egală măsură, ca sistem combinat cu o adâncime constructivă de 82,5 mm, caracteristicile și avantajele garniturii mediane și de bătaie. Adâncimea mare de construcție, cele șase camere ale profilurilor în rame oarbe și cercevele și până la trei planuri continue de etanșare garantează o izolare termică excelentă. Astfel, ferestrele îndeplinesc chiar și cele mai exigente cerințe.

Geometrie modernă de etanșare mediană

Etanșarea mediană flexibilă pentru falțul ramei oarbe contribuie în mod semnificativ la îmbunătățirea caracteristicilor de termoizolare. Suplimentar, elementele de feronerie protejează împotriva infiltrării umidității și asigură deschiderea mai ușoară, în special în cazul unor temperaturi exterioare scăzute.

 1. Adecvat pentru montarea de geamuri triple funcționale cu grosimea maximă de 52 mm (STV® 54 mm).
 2. Lățime vizibilă îngustă și înclinație de 15° pentru un aspect cât mai plăcut.
 3. Tehnică inteligentă de etanșare cu până la trei planuri de etanșare.
 4. Optimizat pentru utilizarea STV®, pentru lipirea uscată a geamului pe întreaga suprafață a marginii răsfrânte a cercevelei.
 5. Izolare termică și fonică foarte bună datorită structurii cu 6 camere și adâncimii mari de construcție a ramelor oarbe și cercevelelor.

Termoizolare optimizată

Dezvoltarea unui sistem cu proprietăți optime de termoizolare nu este accidentală, ci este rezultatul unor lucrări de dezvoltare orientate către rezultate. Succesul nostru confirmă acest lucru. Numeroase calcule au demonstrat coeficienți excelenți în ceea ce privește termoizolarea. De la început, obiectivul de dezvoltare a fost reprezentat de atingerea unui coeficient Uf – 0,92 W/m²K pentru termoizolare în combinația standard cu oțel și astfel, compatibilitatea cu locuințe pasive. Acest lucru este posibil datorită tuturor detaliilor inovatoare care alcătuiesc sistemul.

O adâncime de inserție a sticlei mai mare datorită înălțimii de suprapunere de 26 mm, pentru o izolare termică îmbunătățită.

Forme din oțel perfect adaptate pentru o stabilitate și o termoizolare optimă.

6 camere continue la nivelul ramelor oarbe, cercevelelor și stâlpilor pentru o izolare termică și fonică excelentă.

AVANTAJELE S 8000 IQ

Eficiența economică ca principiu

Sistemul de profiluri S 8000 IQ demonstrează orientarea consecventă către piață a GEALAN. Eficiența economică și optimizarea utilizării materialelor au reprezentat aspectele centrale avute în vedere la construcția acestui sistem de etanșare cu o adâncime constructivă de 74 mm – pentru o prelucrare fără probleme, în mod economic, în cadrul întreprinderii specializate în producția ferestrelor.

 • Adâncimea de construcție de 74 mm asigură o izolație termică și fonică foarte bună
 • Cameră principală de mari dimensiuni pentru susținerea rigidizărilor voluminoase din oțel
 • Geometria profilurilor bazată pe utilizarea rațională a materialelor protejează resursele și prin aceasta, mediul înconjurător
 • Un singur element de rigidizare din oțel pentru ramă, cercevea și stâlpi
 • Opțional, climat interior îmbunătățit și confort ambiental sporit datorită sistemului brevetat de ventilație GECCO – pentru o circulație controlată a aerului între exterior și interior
 • Disponibil în numeroase nuanțe acrylcolor și folii decorative (cu aspect de lemn)

STRUCTURĂ FLEXIBILĂ CU CAMERE MULTIPLE

S 8000 IQ cu 5 camere

 • Stabilitate excelentă datorită rigidizărilor din oțel de la nivelul ramelor oarbe și cercevelelor
 • Foarte ușor de curățat datorită falțului de mari dimensiuni al ramei oarbe
 • opțional, disponibil în varianta încastrată, cu șipcă pentru sticlă cu înclinare dublă sau în varianta semi-încastrată, cu șipcă rotundă pentru sticlă

S 8000 IQ cu 6 camere

 • Izolare termică excelentă datorită celor șase camere de la nivelul ramei oarbe și cercevelei
 • Foarte ușor de curățat datorită falțului de mari dimensiuni al ramei oarbe
 • opțional, disponibil în varianta încastrată, cu șipcă pentru sticlă cu înclinare dublă sau în varianta semi-încastrată, cu șipcă rotundă pentru sticlă

Ce trebuie sa stii cand achizitionezi ferestre din PVC

Cum iarna este din ce in ce mai geroasa si vara din ce in ce mai caniculara, vine un moment cand ferestrele casei trebuie schimbate pentru a asigura un confort sporit si pentru a economisi banii din factura la caldura. Nu putem uita de praf, din ce in ce mai mult si mai sacaitor, si nici de zgomotul omniprezent in marile orase.
Indiferent care este motivul, solutia moderna se numeste astazi fereastra fono si termo-izolanta. caracteristica termo-izolanta a ferestrelor este data nu numai de sticla, ci si de o serie de alte elemente: profile, set de garnituri si sisteme de inchidere.
Pasi premergatori alegerii ferestrei:
 • adresati-va partenerilor autorizati GEALAN. Un partener autorizat respecta normele tehnice de executie si montaj si foloseste utilaje recomandate GEALAN, asigurand calitatea produselor livrate
 • incheiati un contract de vanzare pentru a beneficia de serviciile de garantie si post garantie
 • informati-va despre sistemul de rate
 • este de preferat ca firma la care va adresati sa aiba un sistem al calitatii
 • permiteti efectuarea masuratorilor intrucat la montajul ferestrei se va tine cont de o serie de dimensiuni specifice

Montajul

O fereastra incorect montata isi injumatateste performantele de izolatie si etanseitate. De aceea, montajul trebuie efectuat corespunzator, de catre o firma specializata.
– nu va lasati prada tentatiilor de genul: “vecinul de vis-a-vis de la cinci care a fost tamplar”, “mesterul stie tot” si alti mici meseriasi
– nu este o solutie nici sa incercati sa le montati singuri, intrucat sunt necesare scule speciale si o serie de cunostinte specifice care sa asigure un montaj corect
– nu suprapuneti inlocuirea ferestrelor cu lucrari de amenajari interioare de genul montarii de gresie/faianta, zugraveli interioare, intrucat va fi astfel favorizata aparitia condensului
– lasati mai intai ca umezeala din pereti aparuta in urma acestor lucrari de amenajare sa se elimine si apoi recurgeti la montajul ferestrelor cu geam termoizolator
– in cazul cladirilor noi, ferestrele se monteaza atunci cand constructiile sunt la rosu
– folia de protectie a profilelor din PVC va fi indepartata numai dupa efectuarea finisajelor la pereti.

Vă așteptăm cu prețuri competitive.

Sunați-ne ACUM la
0245 614 294 sau 0764 406 134

sursa informatii https://www.gealan.de/ro/