Home / Tamplarie PVC / Sisteme Profile PVC

Sisteme Profile PVC

Inovatia vine cu Sistemul de profile S 9000

profil-pvc-inovatiaSistemul S 9000 combinat cu adancime de constructie de 83 mm reuneste in egala masura caracteristicile si avantajele garniturii mediene si de bataie. Adancimea mare, cele sase camere ale profilelor de toc si cercevea impreuna cu trei niveluri de etansare sunt garantii ale unei izolari termice extraordinare. Primele testari au redat pentru combinatia toc / cercevea cu armatura standard o valoare Uf de 0,92 W/m2K. Prin dezvoltarea noului sistem GEALAN urmareste obtinerea eficientei unui sistem de casa pasiva ca standard. La aceasta contribuie si zona cu o inaltime de 25 mm in care sticla este acoperita.

Apartenenta sistemului S 9000 la familia de sisteme GEALAN este usor de recunoscut de catre consumatori. Forma bazei tocului si a piciorusului baghetei, precum si pozitionarea gaurilor de drenaj sunt elemente specifice portofoliului de sisteme GEALAN pe care le regasim si la noul sistem combinat. De asemenea inclinatia de 15° a buzei profilelor, identica cu cea a altor sisteme GEALAN, impreuna cu latimile reduse la vedere subliniaza design-ul mereu de actualitate.

Un aspect important in dezvoltarea noului sistem S 9000 l-a jucat si combinatia cu STV®. Prin aceasta tehnica noua de lipire, geamul si cerceveaua se lipesc cu ajutorul unei benzi ultra-performante, special dezvoltata pentru folosirea la constructia de ferestre. Folosirea acestei tehnici da posibilitatea prelucratorului de profile GEALAN fie sa renunte total la armatura din cercevea la marimi standard de fereastra, fie sa construiasca elemente mai mari.

profil-pvc
banda-adeziva-profil-pvcVitrajul static uscat STV® este o nouă tehnică de lipire pentru producţia ferestrelor. Elementul crucial al noii tehnici este o bandă adezivă ultra-performanta dezvoltată special pentru utilizarea la ferestre. Banda va fi pre-aplicata pe profile în cadrul procesului de extrudare, astfel că banda şi profilul ajung la producătorii de tâmplărie ca un singur element. Prelucrarea profilelor se face în maniera obişnuită, nu sunt necesare investiţii suplimentare în noi utilaje. Debitarea, sudarea, debavurarea şi vitrarea se realizaza ca şi până acum, cu doar câteva ajustări minore ale fluxului de producţie. Vitrarea propriu-zisă este facilitata prin diminuarea temporară a fixării benzii adezive. Prin GEALAN-STV® aveţi la dispoziţie o tehnică inovativa.

Pre-asamblare crescută datorită benzii adezive

Elementul crucial al vitrajului static uscat STV® este o bandă adezivă ultra-performanta dezvoltată special pentru utilizarea la ferestre. Bând va fi pre-aplicata pe profilele de 6 m în cadrul procesului de extrudare, astfel că banda şi profilul ajung la producătorii de tâmplărie ca un singur element. Prelucrarea profilelor se face în maniera obişnuită, nu sunt necesare investiţii suplimentare în noi utilaje. Debitarea, sudarea, debavurarea şi vitrarea se realizaza ca şi până acum, cu doar câteva ajustări minore ale fluxului de producţie.

Elemente mai mari, valori Uf şi siguranţă sporită

Combinaţia tehnicii STV® cu rigidizarea utilizată până acum face posibilă realizarea de ferestre mult mai mari decât până acum şi conduce la îmbunătăţiri clare ale performanţelor. În plus, pentru dimensiunile standard de ferestre de până acum, aplicând nouă tehnică, se pot utiliza rigidizări alternative cu rezultate mult mai bune din punct de vedere al termoizolării. Şi în cazul construcţiilor speciale se realizează astfel elemente mai stabile.
În cazul renunţării la rigidizarea cu oţel, nouă tehnică determina îmbunătăţirea valorilor Uf. Pentru construcţia de elemente de ferestre albe, cu dimensiuni normale, utilizând tehnica STV® se poate renunţa complet la rigidizarea cu oţel. Astfel se îmbunătăţesc valorile Uf cu până la 0,2 W/m2K, în funcţie de combinaţia de profile.
Lipirea completă a geamului şi a marginii răsfrânte a cercevelei, prin tehnica STV®, îmbunătăţeşte şi rezistenţa anti-efractie, făcând mult mai dificilă îndepărtarea geamului.

Construcţii speciale

Vitrajul static uscat se poate utiliza şi pentru construcţiile speciale STV®, cum ar fi elementele rotunde. În acest caz însă banda trebuie aplicată manual cu un dispensor după procesul de curbare, cu respectarea anumitor prevederi. În acest sens, vă rugăm să solicitaţi instrucţiunile de fabricaţie puse la dispoziţie de GEALAN.

Sistem de profile cu 6 camere
profil-pvc-gealan-6-camerePornind de la principiul că nimic nu este imposibil, GEALAN a dezvoltat sistemul de profile S 8000 cu 6 camere interioare termoizolante concepute să răspundă unor cerinţe de statică şi protecţie termică foarte ridicate.

Cu acest nou produs se confirma încă o dată flexibilitatea şi rapiditatea cu care firma GEALAN răspunde la solicitările şi indicaţiile clienţilor, constructorilor şi arhitecţilor.Este un sistem complet care permite realizarea tâmplăriei care să corespundă întru totul atât cerinţelor de estetică dar şi de izolaţie termică în condiţiile în care se vorbeşte tot mai mult despre necesitatea adoptării unor programe naţionale de reabilitare termică a clădirilor în conformitate cu normele internaţionale referitoare la eficienta energetică şi la protecţia mediului înconjurător .

Noul sistem de profile dovedeşte încă o dată orientarea consecventa a firmei GEALAN către cerinţele pieţei. Prin construcţia acestuia cu sistem dublu de garnituri şi cu o adâncime de 74 mm, s-a urmărit obţinerea unui profil uşor de prelucrat în procesul de producţie a ferestrelor şi îmbunătăţirea performanţelor de izolaţie termică şi fonică faţă de profilul tri respectiv penta cameral.

Argumente convingătoare:

  • 6 camere interioare şi adâncime de construcţie de 74 mm aduc un plus la izolaţia termică şi fonică. Compatibilitate cu sistemul S 3000 :
  • Sistem complet care permite realizarea tuturor formelor şi tipurilor de ferestre
  • Reducerea spaţiului de depozitare şi a manevrărilor datorită folosirii aceluiaşi tip de profil de rigidizare pentru toc, cercevea şi montant
  • Garnitura anextrudata la stulp reduce timpul de execuţie al ferestrei prin eliminarea montării garniturii dintre cercevea şi stulp
  • Prelucrare uşoară şi în cazul realizării unor tipuri speciale de ferestre precum ferestrele basculante şi armonice
  • Stabilitate marita datorită armaturilor de dimensiuni mari
  • Permite folosirea aceluiaşi tip de feronerie că în toate sistemele GEALAN anterioare
  • Permite montarea sistemului de ventilaţie automat GECCO 3 pentru o aerisire eficientă a încăperii