Home / Sisteme de Profile PVC

Sisteme de Profile PVC

Inovatia vine cu Sistemul de profile S 9000

profil-pvc-inovatiaSistemul S 9000 combinat cu adancime de constructie de 83 mm reuneste in egala masura caracteristicile si avantajele garniturii mediene si de bataie. Adancimea mare, cele sase camere ale profilelor de toc si cercevea impreuna cu trei niveluri de etansare sunt garantii ale unei izolari termice extraordinare. Primele testari au redat pentru combinatia toc / cercevea cu armatura standard o valoare Uf de 0,92 W/m2K. Prin dezvoltarea noului sistem GEALAN urmareste obtinerea eficientei unui sistem de casa pasiva ca standard. La aceasta contribuie si zona cu o inaltime de 25 mm in care sticla este acoperita.

Apartenenta sistemului S 9000 la familia de sisteme GEALAN este usor de recunoscut de catre consumatori. Forma bazei tocului si a piciorusului baghetei, precum si pozitionarea gaurilor de drenaj sunt elemente specifice portofoliului de sisteme GEALAN pe care le regasim si la noul sistem combinat. De asemenea inclinatia de 15° a buzei profilelor, identica cu cea a altor sisteme GEALAN, impreuna cu latimile reduse la vedere subliniaza design-ul mereu de actualitate.

Un aspect important in dezvoltarea noului sistem S 9000 l-a jucat si combinatia cu STV®. Prin aceasta tehnica noua de lipire, geamul si cerceveaua se lipesc cu ajutorul unei benzi ultra-performante, special dezvoltata pentru folosirea la constructia de ferestre. Folosirea acestei tehnici da posibilitatea prelucratorului de profile GEALAN fie sa renunte total la armatura din cercevea la marimi standard de fereastra, fie sa construiasca elemente mai mari.

profil-pvc
banda-adeziva-profil-pvcVitrajul static uscat STV® este o nouă tehnică de lipire pentru producţia ferestrelor. Elementul crucial al noii tehnici este o bandă adezivă ultra-performanta dezvoltată special pentru utilizarea la ferestre. Banda va fi pre-aplicata pe profile în cadrul procesului de extrudare, astfel că banda şi profilul ajung la producătorii de tâmplărie ca un singur element. Prelucrarea profilelor se face în maniera obişnuită, nu sunt necesare investiţii suplimentare în noi utilaje. Debitarea, sudarea, debavurarea şi vitrarea se realizaza ca şi până acum, cu doar câteva ajustări minore ale fluxului de producţie. Vitrarea propriu-zisă este facilitata prin diminuarea temporară a fixării benzii adezive. Prin GEALAN-STV® aveţi la dispoziţie o tehnică inovativa.

Pre-asamblare crescută datorită benzii adezive

Elementul crucial al vitrajului static uscat STV® este o bandă adezivă ultra-performanta dezvoltată special pentru utilizarea la ferestre. Bând va fi pre-aplicata pe profilele de 6 m în cadrul procesului de extrudare, astfel că banda şi profilul ajung la producătorii de tâmplărie ca un singur element. Prelucrarea profilelor se face în maniera obişnuită, nu sunt necesare investiţii suplimentare în noi utilaje. Debitarea, sudarea, debavurarea şi vitrarea se realizaza ca şi până acum, cu doar câteva ajustări minore ale fluxului de producţie.

Elemente mai mari, valori Uf şi siguranţă sporită

Combinaţia tehnicii STV® cu rigidizarea utilizată până acum face posibilă realizarea de ferestre mult mai mari decât până acum şi conduce la îmbunătăţiri clare ale performanţelor. În plus, pentru dimensiunile standard de ferestre de până acum, aplicând nouă tehnică, se pot utiliza rigidizări alternative cu rezultate mult mai bune din punct de vedere al termoizolării. Şi în cazul construcţiilor speciale se realizează astfel elemente mai stabile.
În cazul renunţării la rigidizarea cu oţel, nouă tehnică determina îmbunătăţirea valorilor Uf. Pentru construcţia de elemente de ferestre albe, cu dimensiuni normale, utilizând tehnica STV® se poate renunţa complet la rigidizarea cu oţel. Astfel se îmbunătăţesc valorile Uf cu până la 0,2 W/m2K, în funcţie de combinaţia de profile.
Lipirea completă a geamului şi a marginii răsfrânte a cercevelei, prin tehnica STV®, îmbunătăţeşte şi rezistenţa anti-efractie, făcând mult mai dificilă îndepărtarea geamului.

Construcţii speciale

Vitrajul static uscat se poate utiliza şi pentru construcţiile speciale STV®, cum ar fi elementele rotunde. În acest caz însă banda trebuie aplicată manual cu un dispensor după procesul de curbare, cu respectarea anumitor prevederi. În acest sens, vă rugăm să solicitaţi instrucţiunile de fabricaţie puse la dispoziţie de GEALAN.

Sistem de profile cu 5 camere

profil-pvc-5-camereSistemul de profile S3000 a fost dezvoltat datorită cerinţelor tot mai ridicate din ultima vreme referitoare la dotarea clădirilor cu materiale termoizolante, ceea ce explică necesitatea dezvoltării de ferestre termoizolante şi implicit a profilelor care să corespundă din punct de vedere termic.

Acest sistem are 5 camere interioare şi o adâncime de construcţie de 62 mm, dar şi detalii suplimentare caracteristice, menite să evite formarea punţilor termice, că de exemplu poziţionarea armaturilor interioare la o anumită distanţă de profil cu scopul de a se crea straturi suplimentare cu aer. Tot din motive de izolaţie termică sistemul S 7000 este prevăzut cu sistem de etanşare cu garnitură centrală cu camera de izolare.

Datorită adâncimii mari de construcţie (62 mm), ceea ce permite o rigidizare interioară la dimensiuni mai mari, sistemul de profile S 3000 conferă o stabilitate înalta dând posibilitatea realizării unor ferestre de dimensiuni mai mari. Dotat cu mecanisme de închidere de înaltă siguranţă acest sistem oferă o protecţie antiefracţie ridicată.
Se deosebeşte de profilul cu 3 camere datorită atât unei izolaţii superioare 1.1W/mpK şi a unui design total deosebit, cât şi graţie unui preţ foarte accesibil.