Home / Tamplarie PVC / Geam Termopan

Geam Termopan

Sticla termoizolatoare este o componenta importanta a ferestrelor moderne, constituind cea mai mare parte a suprafetei ferestrelor. Cu ajutorul sticlei, pastram caldura in interior si tinem frigul la distanta. Cu vitrajele speciale evitati pierderile de energie, reduceti costurile cu incalzirea si contribuiti activ la protectia mediului. In plus, sticla termoizolanta va protejeaza si de zgomot si de vizitatorii nepoftiti.

Vă recomandăm Sticla 4 ANOTIMPURI

Avantaje

PRIMĂVARAVARATOAMNAIARNA

Cu sticla 4 anotimpuri capriciile vremii nu mai conteaza. In aceasta perioada a anului, dublul vitraj care integreaza sticla 4 anotimpuri  permite:

  • Sporirea confortului;
  • Reducerea costurilor.

Datorita functiei sale de control solar,sticla 4 anotimpuri  respinge de doua ori mai multa energie solara decat un dublu vitraj obisnuit, fara a mai fi nevoie de o protectie solara suplimentara, ceea ce inseamna:

  • O temperatura ideala;
  • Reducerea costurilor de racire;
  • Protejarea mobilei.

Cu sticla 4 anotimpuri , tranzitia catre anotimpul rece devine insesizabila. Datorita caracteristicilor sale, efectele scaderilor de temperatura sunt diminuate, determinand:

  • Sporirea confortului;
  • Reducerea costurilor.

Dublul vitraj format cu sticla 4 anotimpuri ofera o izolatie termica de 3 ori mai mare decat cea a unui dublu vitraj obisnuit. Aceasta proprietate se traduce in numeroase avantaje:

  • Caldura si confort;
  • Economii semnificative pentru incalzire.

Economie

Cu sticla 4 anotimpuri  faci economii substantiale de energie pe toata perioada anului. Cheltuielile atat pentru incalzire cat si pentru racire se reduc considerabil.

Izolare termică

Avand in vedere cresterea continua a preturilor le energie, este recomandabil ca la achizitionarea de ferestre noi sa aveti in vedere proprietati optime de izolare termica. In acest sens, un rol foarte important revine tipul de sticla, pentru ca aceasta reprezinta o parte mare din suprafata totala a ferestrei.

Siguranță

Pentru un plus de securitate la ferestrele dumneavoastra, puteti opta pentru un geam anti-efractie. Acesta este realizat prin asocierea a doua sau mai multe foi de sticla unite prin unul sau mai multe filme din plastic. La momentul spargeriisau impactului, aceste filme retin fragmentele de sticla, protejandu-va locuinta in cazul patrunderii unor intrusi.