Home / Tamplarie PVC / Accesorii Tamplarie PVC / Dispozitive de ventilaţie

Dispozitive de ventilaţie

Ce este Gecco?

Clapeta de mici dimensiuni cu IQ

Un schimb de aer controlat între aerul exterior și cel interior este o condiție indispensabilă pentru un climat interior plăcut și un confort ambiental sporit. Astfel, pentru ferestrele GEALAN, este disponibil, la cerere, sistemul automat de ventilație GECCO (GEALAN CLIMA CONTROL). Clapeta de mici dimensiuni cu IQ previne în mod fiabil circulația deranjantă a curenților de aer și formarea mucegaiului la nivelul glafului ferestrei. Astfel, ferestrele dumneavoastră obișnuite devin adevărate ferestre de ventilare – pentru confortul dumneavoastră ambiental.

În poziția normală, clapeta este deschisă – aerul poate circula fără restricții. În cazul unor viteze ridicate ale vântului, clapeta închide automat canalul de aerisire și previne formarea neplăcută de curenți de aer. În acest sens, sistemul GECCO funcționează complet autonom.

Sistemul de ventilație GECCO îndeplinește toate cerințele, și din punct de vedere tehnic. Prin intermediul unor teste, s-a demonstrat că în cazul acestui tip de schimb de aer, nu se produc pierderi semnificative de căldură.

Avantajele oferite de GECCO

  • Schimb de aer optim în cazul unor presiuni normale ale aerului
  • Pierderi minime de energie
  • Ventilație de bază permanentă
  • Reglare brevetată, complet automată a ventilației
  • Împiedică formarea curenților de aer în cazul unor viteze mari ale vântului
  • În cazul funcționării automate nu este posibilă operarea incorectă
  • Protecție termică și acustică ridicată
  • Previne apariția zgomotelor similare unor șuierături provocate de curenții de aer
  • Preț avantajos
  • Previne apariția mucegaiului
GECCO3GECCO4

Sistem automat de ventilație pentru S 3000 și S 8000 IQ

GECCO 3 a fost conceput pentru sistemele cu garnitură de bătaie S 3000 și S 8000 IQ. Acesta este amplasat vizibil pe cantul superior al cercevelei ferestrei. GECCO 3 poate fi integrat nu doar in ferestre noi, ci poate fi utilizat și la ferestre deja montate.

Aerul de admisie pătrunde prin intermediul garniturii de aerisire GEALAN în falț (1) și apoi în încăpere prin intermediul GECCO 3 (2).

Sistem automat de ventilație pentru S 7000 IQ, S 8000 IQ, S 7000 IQ plus și S 9000

GECCO 4 poate fi utilizat la toate sistemele GEALAN cu adâncime constructivă între 62 si 90 mm si oferă avantaje suplimentare precum filtru de polen și de praf și protecție împotriva insectelor.

Aerul proaspăt pătrunde direct prin intermediul GECCO 4 (1), ajungând astfel în încăpere (2). De asemenea, GECCO 4 poate fi completat și cu o protecție împotriva ploilor.

Vă așteptăm cu prețuri competitive.

Sunați-ne ACUM la
0245 614 294 sau 0764 406 134

sursa informatii https://www.gealan.de/ro/inovatii/ventilare-gecco#ce-este-gecco